Voor het goede doel en nog lekker ook!

0
816

REGIO – Met het oog op het Sinterklaasfeest en voor het Prinses Maxima Centrum (onderzoek naar hersentumoren bij kinderen) verkoopt het Createam van het Inspire2LiveChoir overheerlijke banketletters en chocolade letters.

Het Createam maakt deel uit van het Inspire2LiveChoir, het koor dat uitsluitend zingt voor projecten van de kankerbestrijding. Dit Createam zorgt er geheel belangeloos voor dat de cheques voor de goede doelen telkens met een mooi bedrag worden aangevuld.
De roomboter-amandelletters en de luxe chocoladeletters (in melk, puur en wit) zijn te bestellen bij het Createam via crea.actieftegenkanker.adrie@outlook.com. Bestellen voor 18 november en de uitleverdatum is vanaf 25 november 2021.

Voor bedrijven een mooie gelegenheid om het personeel iets lekkers met Sinterklaas te geven en zo een bijdrage te leveren aan het onderzoek naar hersentumoren bij kinderen door een onderzoeksteam van het Prinses Maxima Centrum.