The Stones vs The Beatles: voor wie ben jij?

0
614

Foto: aangeleverd

PAPENDRECHT – Op veler verzoek terug, het verhaal, de hits en de vete van de twee grootste bands ooit! Je was fan van de rebelse Rolling Stones of van de keurige Beatles uit Liverpool. De muziekvete die in de jaren ’60 alle muziekliefhebbers tot op het bot verdeelde, wordt vrijdag 29 oktober, om 20.15 uur, opnieuw gevoerd in Theater De Willem. Geniet onder anderen van Harry Sacksioni, die prachtige gitaarbewerkingen speelt. Tickets en informatie via www.theaterdewillem.nl.

Je was in de jaren ’60 fan van de rebelse Rolling Stones uit Londen óf van ogenschijnlijk keurige Beatles uit Liverpool. Ondanks dat beide bands lange tijd een goede verstandhouding hadden, probeerden ze elkaar op muzikaal gebied te overtreffen, waardoor het beste in hen naar boven kwam. In The Stones vs The Beatles Battle komt deze ‘concurrentiestrijd’ aan bod, maar de beste songs van deze iconen uit de popmuziek voeren natuurlijk de boventoon. De muziekvete die in de jaren ’60 alle muziekliefhebbers tot op het bot verdeelde, wordt opnieuw gevoerd in het theater: koop je kaart voor het Stones, The Beatles of het neutrale vak?

De cast bestaat onder anderen uit meestergitarist Harry Sacksioni, die al verschillende prachtige gitaarbewerkingen maakte van Beatles nummers in zijn theaterprogramma over George Harrison, While my Guitar Gently Weeps. Naast hem staan Manny Angeletti (Manny McCartney), internationaal Paul Mc Cartney’s bekendste vertolker en castlid van de West End productie Let it Be, Edward Reekers, Hubert Heeringa, Maarten Molema én Syb – Mick – van der Ploeg.

Meer voorstellingen en kaarten reserveren
Het complete theaterprogramma is te vinden op www.theaterdewillem.nl. Is de voorstelling uitverkocht? Geen probleem. Meld je aan voor de wachtlijst, zodra er meer versoepelingen komen zullen er extra kaarten in de verkoop gaan.