So What interviewt Joel Sarakula

0
695


Foto: aangeleverd

PAPENDRECHT – Muziekpodium DJS in Dordrecht is sinds 1 oktober weer open. Op zaterdag 9 oktober trad de Australische zanger-pianist Joel Sarakula op in DJS. Woensdag 27 oktober zendt jazzprogramma ‘So What!’ op Papendrecht FM een interview uit met Joel. Zijn muzikale inspiratie zoekt hij in de jaren ’70, een mix van soulvolle, funky popsongs met een vette knipoog naar vintage sound.

So What brengt tracks van nieuwe albumreleases, laatste muzieknieuws en festival- en concertagenda voor de Drechtsteden en Nederland. In de vaste rubriek “The Classic” twee prominente tracks uit de rijke muziekgeschiedenis. Presentatie Berny Manspeaker en Ben Korzelius. Techniek is in handen van Hans Hulswit.

“So What!” is een maandelijks jazzprogramma op Papendrecht FM, iedere 1e woensdag, live van 16:00 tot 18:00 uur.

Luister online: livestream op www.rtvpapendrecht.nl of digitale tv- en radiokanalen (zie website RTV Papendrecht). Via gratis apps Radio Garden en TuneIn. Ether: FM 105.0 MHz in Drechtsteden en Alblasserwaard.