GospelMagazine is jarig!

0
869

SLIEDRECHT – Gospelmagazine is jarig! En dit vieren we met een 30 uur durende marathon. Vanaf vrijdag 12 november 17.00 gaan we los op www.radiozilvermeeuw.nl. De marathon duurt tot zaterdag 13 november 23.00.

Natuurlijk doen we dit niet alleen. We trekken een blik met artiesten open die langs komen voor optredens en interviews. Zo krijgen we Ralph van Manen, Christie, Rob Favier, Wim Bevelander en Paul Cherryseed op bezoek. Tevens komen er gastprogrammamakers langs en uiteraard blikken we terug op 30 jaar GospelMagazine

Vier de verjaardag van GospelMagazine met ons mee en luister mee op www.radiozilvermeeuw.nl. Tevens wordt er gewerkt aan een videostream via Twitch en/of Mixcloud en zal er een tv registratie gemaakt worden voor MerweRTV, de omroep voor Sliedrecht en Hardinxveld-Giessendam en YouTube.