Studio De Witt op zaterdag 30 oktober

0
804

DORDRECHT/PAPENDRECHT – De zanger Lou Prince uit Zwijndrecht is zaterdag in het eerste uur de hoofdgast in het programma Studio De Witt. Lou Prince was in de allereerste reeks van de Voice Senior in 2018 één van de finalisten.

In het tweede uur komen bewoners van de Cornelis Evertsenstraat in Wielwijk vertellen over de petitie die zij hebben aangeboden aan de gemeenteraad van Dordrecht over de wateroverlast die zij ondervinden na ophoging van het straatniveau. Ook is er een verslag van de opening van de Prins Clausbrug. Dichter van Dienst is Jan van der Geer.

Presentatie Ben Corino
Techniek: Hans Hulswit

Studio De Witt is live op Papendrecht FM 105 op zaterdag van 10:00 tot 12:00 uur. Het programma wordt herhaald op maandag, ook van 10:00 tot 12:00 uur.