Papendrecht wint thuis

0
750

PAPENDRECHT – VV Papendrecht heeft de thuiswedstrijd tegen Nieuw Lekkerland gewonnen met 2-1.

Papendrecht kwam goed uit de verf tegen een slecht spelend Nieuw Lekkerland. Juninho van Ree kwam makkelijk langs de Lekkerlandse verdediging en scoorde het eerste doelpunt.

Na de rust kwam Nieuw Lekkerland fris uit de kleedkamer en dat werd beloond met de gelijkmaker. De opleving duurde niet lang. In de 63e minuut was het opnieuw Juninho van Ree die doel trof. Hiermee was de eindstand bereikt.

Foto: aangeleverd

Na het verwerken van de uitslagen blijkt hoe weinig de krachtverhoudingen verschillen. Papendrecht klimt uit de gevarenzone en heeft drie punten achterstand op de tweede plek die door maar liefst zes ploegen wordt gedeeld. Maar Papendrecht staat ook maar drie punten los van de nacompetitieplaatsen. Voorlopig blijkt alles mogelijk in deze afdeling. Volgende week reist Papendrecht af naar Terneuzen om daar de Boys te bestrijden.

Opstelling Papendrecht: Rijntjes, Van Rooijen, Baars, Ruiz, Van der Werff, Bravenboer, Resoort (Saffignani), Leenheer, Van Wijk (Kaplan), Van Ree, Van Ek (Keuter).