Sophia de Keizer lijsttrekker VVD

0
587

PAPENDRECHT – De leden van de VVD hebben tijdens de algemene ledenvergadering op 26 oktober jl. Sophia de Keizer gekozen als lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in 2022. Zij is sinds 2014 lid van de gemeenteraad namens de VVD, eerst als raadslid en vervolgens als fractievoorzitter. Nu is zij de lijsttrekker van de VVD-fractie in Papendrecht.

De voorzitter van het VVD bestuur, Kees de Bruin, zegt: “We zijn zeer verheugd dat Sophia opnieuw beschikbaar is voor een nieuwe raadsperiode. Fijn dat de leden unaniem met deze voordracht ingestemd hebben.” In een reactie op de stemming geeft Sophia de Keizer aan, “dankbaar te zijn voor het in haar gestelde vertrouwen. Graag wil ik samen met het bestuur, de fractie en al onze leden de komende tijd ons liberale geluid laten horen. Naast onze huidige fractie kunnen we voor de komende raadsperiode een mooi aantal nieuwe gekwalificeerde (raads)leden gaan verwelkomen.

Achter de schermen is hard gewerkt aan een verkiezingsprogramma. Hierin spreekt de VVD over hoe trots zij is op Papendrecht met z’n rijke verenigingsleven, hardwerkende ondernemers en de vele mooie voorzieningen.

Later dit jaar zullen de leden hun stem over de gehele kandidatenlijst uitbrengen en zal deze vervolgens bekend gemaakt worden.

Wie mee wil praten en denken over de toekomst van Papendrecht wordt uitgenodigd om contact op te nemen met s.dekeizer@vvdpapendrecht.nl.