Sinterklaashuis bij Excelsior

0
472


Foto: aangeleverd

PAPENDRECHT – Het verenigingsgebouw van Excelsior aan de Rembrandtlaan wordt het vaste verblijf van Sinterklaas in Papendrecht. Hij ontvangt bezoek op zaterdag 20 november. De Goedheiligman schrijft dit in een brief aan alle Papendrechtse kinderen.

“Zoals elk jaar kom ik ook dit jaar weer naar Papendrecht om mijn verjaardag te vieren. Samen met mijn pieten. Maar voor het eerst in al die jaren blijf ik ook in Papendrecht slapen in mijn enige echte Sinterklaashuis in het verenigingsgebouw van Excelsior Papendrecht. Ik nodig jullie allemaal uit om bij mij langs te komen op 20 november tussen 13:00 uur en 15:00 uur.

Op die dag kan je mij ontmoeten en met mij op de foto gaan. En je mag me alle vragen stellen die je me altijd al hebt willen stellen. Maar dat niet alleen. Ook mijn pieten zijn er en natuurlijk hebben we heel veel pepernoten en snoepgoed. Samen met mijn pieten kan je mee doen met een kleurwedstrijd, een sinterklaasfilm kijken en nog veel meer. En als klap op de vuurpijl kan je meezingen en dansen met mijn enige echte pietenorkest!

Kijk voor meer informatie op www.excelsiorpapendrecht.nl/sinterklaashuis. Ik hoop dat je ook komt!”

Entree is slechts 2,50 per kind. Ouders mogen gratis naar binnen.