Sleeuwijk verslaat Drechtstreek

0
768

Foto: aangeleverd

PAPENDRECHT – De inhaalwedstrijd van Drechtstreek tegen Sleeuwijk is dinsdagavond geëindigd in een nieuwe nederlaag voor de Papendrechters. Twee doelpunten van Koen Lighaam bleken in de blessuretijd niet voldoende voor minstens één punt. De Sleeuwijkse Ruben Siland maakte er eentje meer.

Sleeuwijk startte fel maar gaandeweg de eerste helft kwam Drechtstreek goed terug. In de 38e minuut kopte Siland de 0-1 over doelman Laurens Rotman heen. Twee minuten voor de rust maakte Koen Lighaam via een strafschop de gelijkmaker.

Halverwege de tweede helft zette Drechtstreek flinke druk op zijn tegenstander. Op rechts liet de jonge Jop Bikker zien dat hij snel en behendig mee kon in ploeg die nog steeds niet op volle sterkte aan kon treden. Het leek er op dat een Papendrechts doelpunt steeds dichterbij kwam en in de 65ste minuut knalde Lighaam inderdaad de 2-1 binnen. Een eerste overwinning leek op handen maar daarna werd Drechtstreek steeds verder teruggedrongen. Het kwam nauwelijks nog van de eigen helft af. De druk van Sleeuwijk bleek te sterk want Ruben Siland kon in de 84ste minuut de gelijkmaker scoren en in de extra tijd op vrijwel identieke manier ook de winnende 2-3 voor Sleeuwijk.

De zoveelste teleurstellinde wedstrijd leverde de ploeg dus weer geen punten op. Zaterdag wacht de thuiswedstrijd tegen Wilhelmina ’26 uit Wijk en Aalburg. Aanvang is 14.30 uur.