Paul Haenen brengt Vreugde naar Theater De Willem

0
628

Foto: aangeleverd

PAPENDRECHT – Op woensdag 17 november, 20.15 uur, staat Paul Haenen in Theater De Willem met zijn cabaretvoorstelling Paul Haenen brengt vreugde. Paul Haenen is van alle markten thuis, hij is een cabaretier, (stem)acteur, tekstschrijver, radio- en televisiemaker en presentator.

Hij is het meest bekend van typetjes als Dominee Gremdaat en Margreet Dolman, die uiteraard terugkomen in zijn solovoorstelling. Tickets en info via www.theaterdewillem.nl.

Naast zijn alter ego’s Magreet Dolman, dominee Gremdaat en dokter Valentijn, is Paul Haenen vooral te zien als zichzelf. Een optimist met een scherpe kijk op actuele gebeurtenissen. Zijn voorstelling is eigenzinnig, vrolijk, vol humor, ernst en inzicht. Hij geeft een andere kijk op dezelfde werkelijkheid. Eentje waar vooral plek is voor optimisme; vier de mooie kanten van het leven en ga niet bij de pakken neerzitten. Dat is de instelling van Paul Haenen!

Meer voorstellingen en kaarten reserveren
Het complete theaterprogramma is te vinden op www.theaterdewillem.nl. Is de voorstelling uitverkocht? Geen probleem. Meld je aan voor de wachtlijst.