Groot Niet Te Vermijden neemt afscheid

0
499


Foto: aangeleverd

PAPENDRECHT – Ze willen er nog niet helemaal aan, maar het moest er een keer van komen: Het Groot Niet Te Vermijden neemt afscheid! Na 16 shows en 30 jaar komt er een einde aan een eindeloze reeks weergaloze theateravonden.

The Last Waltz wordt een overvol programma, met dingen die je móet zien, je niet mag missen en die de mannen van Het Groot nog éénmaal met het publiek willen delen. De voorstelling op vrijdag 12 november is uitverkocht, voor de voorstelling op donderdag 11 november zijn de allerlaatste kaarten beschikbaar. Tickets en info via www.theaterdewillem.nl.

Krijgen de mannen al deze creatieve invallen in die éne laatste theatervoorstelling gepropt? Natuurlijk lukt dat! Zoals het al die jaren is gelukt. Natuurlijk stopt Het Groot op een hoogtepunt, met een show die scheef staat van de muzikale vondsten, creatieve invallen en geniale grappen: De vogeltjesdans omgetoverd in Arabische Raï, 21 instrumenten bespelen in 3 minuten en Goeroe Boeroe Bhagwan komt je spiritueel oplichten. Het wordt een overvol programma, met alle muzikale vondsten die je nog móet zien, die je niet mag missen en die Het Groot nog éénmaal met je wil delen!

Maar dan komt het onvermijdelijke moment dat we gedag gaan zeggen. Dat we afscheid nemen van elkaar. The Last Waltz, de naam zegt het al. Wie komt deze helden uitzwaaien?

Meer voorstellingen en kaarten reserveren.

Het complete theaterprogramma is te vinden op www.theaterdewillem.nl. Is de voorstelling uitverkocht? Geen probleem. Meld je aan voor de wachtlijst.