Nieuwe Fokkerdeal in Praatpaal Papendrecht

0
850

PAPENDRECHT – Praatpaal Papendrecht besteedt dinsdag 9 november aandacht aan de nieuwe Fokkerdeal. De gemeenteraad heeft ingestemd met deze nieuwe deal. Er komen economische activiteiten bij in Papendrecht, waar o.a. onderdelen van de JSF worden gemaakt. Dat betekent meer werkgelegenheid in Papendrecht en de nodige investeringen. De gemeente Papendrecht sluit een deal waarbij er miljoenen worden geïnvesteerd en die ook jaarlijks inkomsten voor de gemeente oplevert.

We horen uit de raad Arjan Kosten (SGP), die de deal in 2013 niet steunde. Hij legt uit in de raad waarom nu wel. Bert Grimmius (GroenLinks) blijft tegen, met als hoofdargument dat een gemeente geen bankier is van een internationaal bedrijf. Ten slotte Peter Stremler van het PAB, die in een stemverklaring uitlegt waarom hij (als enige van zijn fractie) tegen de deal stemt.

Praatpaal Papendrecht, een programma van Gerrit de Ruiter, Peter de Liefde en René van Engelen: iedere dinsdag van 20:00 tot 22:00 uur op Papendrecht FM. Te beluisteren via de website van RTV Papendrecht, de app, in de ether 105.0 en natuurlijk via uw box (kabelkrant).