Politie zoekt getuigen Hendrik Breitnerstraat

0
715


PAPENDRECHT – De politie zoekt nog getuigen van de steekpartij die dinsdagavond rond 22:00 uur plaatsvond in een galerijflat aan de Hendrik Breitnerstraat.

Een 32-jarige man uit Papendrecht raakte daarbij gewond in zijn woning. In zijn vlucht viel hij van de derde verdieping van de flat. Hij is gewond maar aanspreekbaar naar een ziekenhuis vervoerd.

Even na 22:00 uur had het slachtoffer ruzie in de woning met waarschijnlijk drie andere mannen. Hierbij raakte hij gewond aan zijn hand nadat hij was gestoken. Hij wist de woning te ontvluchten en liep opnieuw letsel op bij zijn val. Zijn drie belagers wisten te ontkomen. Agenten startten direct een onderzoek in de omgeving, spraken met getuigen en stelden sporen veilig. Er is nog niemand aangehouden.

Was u getuige en heeft u nog niet met de politie gesproken? Laat het de politie weten. Ook camerabeelden van bijvoorbeeld een deurbelcamera zijn welkom. U kunt uw informatie delen via 0900-8844, via de gratis tiplijn 0800-6070 of via Meld Misdaad Anoniem.