Ruud Lammers opnieuw lijsttrekker Onafhankelijk Papendrecht

0
504
Ruud Lammers, gemeente Papendrecht
Foto: aangeleverd

PAPENDRECHT – Op maandag 8 november is Ruud Lammers door bestuur en leden opnieuw aangewezen als lijsttrekker van Onafhankelijk Papendrecht (OP) voor de komende gemeenteraadsverkiezingen, die op 16 maart 2022 plaats zullen vinden.

Ruud Lammers is sinds 2010 raadslid en eveneens sinds 2010 lid van de (inmiddels opgeheven) Drechtraad.

In reactie op de stemming geeft Ruud Lammers aan dankbaar te zijn voor het in hem gestelde vertrouwen. “Ik kijk er enorm naar uit om me, samen met onze leden en met een grote dosis energie opnieuw te gaan inzetten voor ons mooie Papendrecht en haar inwoners.”

Hendrika Hoekstra is aangewezen als campagneleider. OP heeft naast de huidige fractie een aantal nieuwe (raads)leden kunnen verwelkomen. De definitieve kandidatenlijst wordt in januari 2022 bekend gemaakt.

Er is hard gewerkt aan een verkiezingsprogramma, waarin de thema’s waar Onafhankelijk Papendrecht zich al jaren sterk voor heeft gemaakt, zoals de kwaliteit van het drinkwater, straling, verbetering van het leefmilieu, een sterk sociaal beleid, opkomen voor plaatselijke ondernemers en (behoud van) de bibliotheek, kunst en cultuur, opnieuw een belangrijke plek innemen. Ook zal OP in het verkiezingsprogramma inzetten op het benutten van kansen voor Papendrecht binnen de regionale samenwerking.

Onafhankelijk Papendrecht nodigt inwoners van Papendrecht uit om mee te denken en hun ideeën en wensen voor verdere invulling van het verkiezingsprogramma te laten weten. Zij kunnen dat mailen naar info@onafhankelijkpapendrecht.nl.