Drechtstreek wint overtuigend

0
857

PAPENDRECHT – Drechtstreek wist zaterdag eindelijk weer eens een sportief succes te behalen, want zo mocht de 3-0 triomf over EBOH zeker genoemd worden.

De laatste keer dat de Papendrechtse tweedeklasser een competitieduel in winst had weten om te zetten, dateerde nog van vóór de coronacrisis. De terugkeer van Damiën Vereecken in het elftal was erg belangrijk voor het team. De routinier zorgde vanaf minuut één voor rust en duidelijkheid en dat leverde zijn jongere teamgenoten een fijne mentale opkikker op.

Langzaam neemt het aantal zieken en geblesseerden bij Drechtstreek af en zo begint Drechtstreek weer op zichzelf te lijken. Halverwege de eerste helft scoorde Mark Kunst de 1-0 en vlak voor rust knalde hij ook de 2-0 binnen.

Na de pauze kabbelde de partij rustig voort richting Papendrechtse winst. In de slotfase maakte Rick Siesses de overwinning nog wat mooier: 3-0.