Papendrecht uitgebekerd

0
709

Foto: Edwin Schreurs

PAPENDRECHT – VV Papendrecht speelde op het Slobbengors gelijk in de bekerwedstrijd tegen De Zwerver: 1-1. Na strafschoppen bleek De Zwerver de winnaar. Voor Papendrecht is het bekertoernooi afgelopen.

In de negentig boeiende minuten daarvoor slaagden de gasten uit Kinderdijk er in om Papendrecht meer dan uitstekend bij te benen. De Zwerver kwam via een treffer van Glenn Weyts op 0-1. Stefan Bravenboer zorgde nog voor rust vanaf de stip voor 1-1.

Na rust bleven beide teams in balans. Papendrecht probeerde door druk te zetten een tweede treffer te forceren, terwijl het solide verdedigende De Zwerver via de counter op zoek ging naar nieuwe treffers én daartoe een paar prima kansen wist te creëren.

Uiteindelijk werd de strijd beslist bij de zevende strafschop.

Opstelling Papendrecht: Rijntjes, Van Rooijen, Ruiz, Baars, Van der Werff (Kaplan), Resoort (Saffignani), Leenheer, Bravenboer, Van Ek, Van Wijk (Drenthe), Van Ree.