Korting op zorgverzekering met Gemeentepolis Drechtsteden

0
373

DRECHTSTEDEN – Voor 2022 biedt de Sociale Dienst Drechtsteden weer de mogelijkheid om een gemeentepolis af te sluiten via de VGZ. Een inwoner uit de Drechtsteden sluit hiermee een basis- en een aanvullende ziektekostenverzekering af die veel zorgkosten ruim vergoedt.

Voor deze uitgebreide zorgverzekering betalen zij minder dan normaal, want de sociale dienst betaalt mee en de verzekeraar geeft korting. Aanmelden voor de Gemeentepolis Drechtsteden (vanaf 1 januari 2022) is mogelijk van 16 november tot en met 31 december 2021. De zorgverzekering wordt afgesloten op www.gezondverzekerd.nl/Drechtsteden.

Voor wie is de Gemeentepolis Drechtsteden?
Deze gemeentepolis is interessant voor mensen met een laag inkomen en hoge zorgkosten. Voor een relatief lage premie kan de inwoner een zeer uitgebreide verzekering afsluiten.

Heeft een inwoner lage zorgkosten, maar weinig reserve om onverwachte zorgkosten op te vangen? Ook dan kan deze zorgverzekering interessant zijn.

Wie meer wil weten over de Gemeentepolis Drechtsteden, kan kijken op de website van de Sociale Dienst Drechtsteden: https://www.socialedienstdrechtsteden.nl/zd.