Heukelum–Drechtstreek zaterdag LIVE via Facebook

0
521

PAPENDRECHT – De uitwedstrijd van Drechtstreek in en tegen Heukelum wordt op zaterdag 20 november door de v.v. Heukelum live gestreamd via hun Facebookpagina. Op de website van Heukelum geeft men aan dat het voor de tweede keer is dat deze formule wordt toegepast. Door de coronamaatregelen is bij de wedstrijd geen publiek toegestaan en de club wil de belangrijke wedstrijd via Facebook toch beschikbaar maken voor de supporters van beide clubs.

Voor beide ploegen zijn de belangen in deze wedstrijd groot. Ze hebben in de huidige competitie allebei slechts vier punten behaald en winst is dus voor beide ploegen heel belangrijk.

De club gaat de wedstrijdbeelden van (Heukelums) commentaar laten voorzien door Harrie Bel en Bastiaan van Iperen. Als de techniek hen niet in de steek laat, dan zal er vanaf ongeveer 14.25 uur LIVE verslag worden gedaan.