Waardering voor Papendrechtse ondernemers

0
682

PAPENDRECHT – Op vrijdag 19 november overhandigde SGP Papendrecht een bloemetje aan familie Zanen van Hairstyling Zanen en Floor de Bruin van kledingwinkel King. De actie vond plaats vanwege de jaarlijkse ‘Dag van de Ondernemer’.

SGP’ers Arjan Voorwinden en Kees Leenhouts legden uit dat zij met dit gebaar Papendrechtse ondernemers een hart onder de riem wilden steken. Arjan Voorwinden: ”Voor veel winkeliers en ondernemers is dit een pittige periode. Vanwege de coronamaatregelen zijn in het afgelopen jaar winkels en kappers maandenlang gesloten geweest. Ook nu gelden er weer beperkingen voor de detailhandel. Met dit bloemetje wil de SGP zeggen: we hebben oog voor wat jullie doormaken. Meer dan ooit verdienen ondernemers onze steun en waardering!”

Zowel de familie Zanen als Floor de Bruin gaven aan dat zij het gebaar van de SGP zeer konden waarderen.

De SGP vindt een sterke lokale economie belangrijk. Kees Leenhouts: ”Ons motto is: ‘koopt in den vreemde niet wat uw eigen dorp u biedt!’ Wij willen dat de gemeente samen met lokale winkeliers en ondernemers een gezamenlijke agenda opstelt met daarin afspraken over bijvoorbeeld lokale lasten, regeldruk, bereikbaarheid, verduurzaming, veiligheid en aanbestedingen. Zo zorgen we ervoor dat ondernemen in Papendrecht aantrekkelijk is en blijft.”

Foto aangeleverd: vlnr Floor de Bruin (King), Arjan Voorwinden en Kees Leenhouts

Foto aangeleverd:  vlnr Arjan Voorwinden, Kees Leenhouts en familie Zanen (Hairstyling)