Nachtafsluiting niet dinsdag maar woensdagnacht

0
653

PAPENDRECHT – De door Rijkswaterstaat aangekondigde afsluiting van de Merwedebrug Papendrecht in de N3 is niet in de nacht van dinsdag op woensdag maar een dag later, in de nacht van woensdag 24 en donderdag 25 november. Dat heeft Rijkswaterstaat in een correctie bericht bekend gemaakt.

“De Papendrechtsebrug wordt van woensdagnacht 24 november 22.00 uur op donderdagnacht 25 november 5.00 uur in beide richtingen afgesloten voor autoverkeer en openbaar vervoer. In deze nacht wordt de werking van de brug getest “.

Het verkeer wordt omgeleid via de A15/A16 bij knooppunt Ridderkerk. Gele borden ter plaatse geven de omleidingsroute aan. Langzaam verkeer wordt wordt omgeleid via de Baanhoekbrug. Hulpdiensten kunnen met gepaste snelheid de brug passeren.