Contactgroep voor ouders van psychisch kwetsbare kinderen

0
355

PAPENDRECHT – Ouders met een kind met psychische kwetsbaarheid uit de Drechtsteden kunnen elkaar maandelijks ontmoeten, (h)erkenning vinden, kennis opdoen en ervaring uitwisselen. Op dinsdag 7 december zijn ze van 9:30 tot 11:30 uur van harte welkom in De Spil, Stellingmolen 184.

De feestdagen komen eraan. Deelnemers gaan met elkaar in gesprek over waar je misschien tegenop ziet of tegenaan loopt. Maar we vragen ook handvatten en tips die voor jou werken. Op deze manier heb je even tijd voor jezelf, kan je stoom afblazen en ontvang je tips van andere ouders. Tot slot praat men gezellig nog even bij en relaxt men onder het genot van wat lekkers. SamenSterk is gericht op oplossingen, positiviteit en wil zo laagdrempelig mogelijk zijn voor alle ouders. Deelname is gratis. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar samensterk@ouderszhz.nl.