Contactgroep Mama Vita

0
494

ZWIJNDRECHT – Moeders met kinderen met (een vermoeden van) autisme zijn van harte welkom bij de bijeenkomst van Mama Vita op maandag 6 december aanstaande van 12:00 tot 14:00 uur in Kubiek, Zwaluwstraat 1 in Zwijndrecht.

Het is alweer bijna zover, de feestdagen komen eraan! We gaan met elkaar in gesprek over waar je misschien tegenop ziet of tegenaan loopt. Maar we vragen ook handvaten en tips die voor jou werken. Op deze manier heb je even tijd voor jezelf, kan je stoom afblazen en ontvang je tips van andere ouders. Tot slot praten we gezellig nog even bij en relaxen we onder het genot van wat lekkers! Bij Mama Vita kun je elkaar ontmoeten, (h)erkenning vinden, kennis opdoen en ervaring uitwisselen. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar: drechtsteden@mamavita.nl. De moeders van Mama Vita hopen je te ontmoeten in Kubiek!