Popcentrale annuleert concerten

0
779

Foto: Popcentrale

DORDRECHT – De Popcentrale had zo gehoopt dat het niet nog eens zou moeten, maar helaas moeten ze per zondag 28 november aanstaande de oefenruimtes elke dag om 17:00 sluiten. Ook de concerten moeten eraan geloven; alle concerten die tot en met december gepland stonden, zijn afgeblazen.

De Grote Prijs van Dordt doet een recordpoging om de langst lopende wedstrijd in de geschiedenis van de Popcentrale te worden en lijkt de drie jaar makkelijk te gaan halen.

Een extra moeilijk te verzetten evenement was het twintigjarig bestaan van de Popcentrale. De Popcentrale had dit in december willen vieren. Twintig jaar shows, oefensessies, geluidscursussen, festivals en workshops, georganiseerd vanuit maar liefst drie verschillende locaties. Als er één ding is gebleken is het wel dat de Popcentrale altijd veerkrachtig en vernieuwend is. Helaas was deze buiging te ver en moest het feestje waarin ze stil staan bij 20 jaar voedingsbodem van de Dordtse popscene even in de koelkast gezet worden. Zodra het kan zal deze mijlpaal alsnog op een waardige manier gevierd worden. De datum staat nu op 19 februari 2022, tot die tijd is het bij de Popcentrale tot en met in ieder geval 19 december als volgt:

Aangepaste openingstijden: Dagelijks van 10:00 tot 17:00
De popcentrale is dagelijks geopend van 10:00 – 17:00. Ook op vrijdag en zaterdag, dagen waarop ze normaal overdag gesloten zijn. Op die manier hoopt de popcentrale muzikanten zo veel mogelijk de kans te bieden om van de ruimtes gebruik te maken.

QR code / 1,5 meter / mondkapje
Het doen van een QR/ID check en het is verplicht om 1,5 meter afstand te houden en een mondkapje te dragen.

Alle concerten afgelast
Alle concerten worden afgelast, kaartkopers en acts worden tijdig op de hoogte gebracht.