Laatste Drechtraad op 7 december online

0
784

DRECHTSTEDEN – Op 7 december vanaf 20:00 uur zal de Drechtraad voor het laatst bijeen komen. De bijeenkomst is voor belangstellenden online te volgen. Op de agenda staat de bespreking van de tweede bestuursrapportage 2021 GR Drechtsteden.

Ook zal met de leden van de Drechtraad worden teruggeblikt. Tijdens deze terugblik zal Maarten Schurink, Directeur-Generaal van Binnenlandse Zaken, het eerste exemplaar van een boek over de Drechtraad in ontvangst nemen.

De Drechtraad vergadert voor het laatst in verband met het besluit vorig jaar om de huidige gemeenschappelijke regeling op te heffen en die om te vormen naar een gemeenschappelijke regeling voor het Sociaal domein.

U bent van harte uitgenodigd om deze laatste Drechtraad bij te wonen via: https://drechtsteden.notubiz.nl/dashboard#