Praatpaal Papendrecht dinsdag om 20:00 uur op Papendrecht FM

0
618

PAPENDRECHT – Dinsdag 7 december is er weer een aflevering van Praatpaal Papendrecht op Papendrecht FM. Het programma begint om 20:00 uur. Het programma wordt gemaakt door René van Engelen, Peter de Liefde en Gerrit de Ruiter. Dit zijn de onderwerpen die deze keer aan bod komen.

-Peter Stremler (PAB) krijgt vragen van inwoners hoe het nu precies zit met het omgekeerd afval scheiden. In de raadsvergadering gaf hij een uitleg, die we uiteraard laten horen bij De Praatpaal. Trijntje van Es (D66) rekent voor dat het de Papendrechtse inwoners ook nog eens geld scheelt.

-Om het Papendrechtse starters op de woningmarkt makkelijker te maken een woning te kopen, komt er een starterslening. Akkie Bokma van VVD Papendrecht wil ook graag dat mensen die in Papendrecht werken toegang krijgen tot dat voorstel. Leon van den Dool van CDA Papendrecht vindt dit een goed idee. Toch haalde dit amendement het niet. Martin Verweij van PAB legt in de Raad uit waarom het geen goed idee is. Het voorstel zelf is aangenomen.

-Leen den Ouden komt praten over de inrichting van natuurtuinen. Om 21:00 uur is hij te gast in de Praatpaal. Volgende week is hij opnieuw onze gast: hij heeft Natuur en Aarde doorgetrokken naar de mens en constateert dat daar nogal wat mankeert.

Praatpaal Papendrecht wordt herhaald op donderdag van 10:00 tot 12:00 uur, ook op Papendrecht FM 105.