Papendrecht verliest oefenduel in Gorinchem

0
646

GORINCHEM – Papendrecht heeft in een oefenduel tegen SVW geen winst weten te behalen. De eindstand was 3-1. Opmerkelijk in deze wedstrijd was het geblesseerd uitvallen van de scheidsrechter.

In de beginfase speelden beide teams nog knap onwennig. Naarmate de eerste helft vorderde, werd het spel zienderogen beter, al kwam SVW door een slimmigheidje op voorsprong. Een vrije trap vanaf 25 meter werd zo snel genomen, dat de Papendrechtse doelman volledig werd verrast en de bal met een boogje in de verre hoek van het doelnet zag verdwijnen, 1-0.

In de tweede helft nam de grensrechter van Papendrecht de fluit ter hand en leidde het duel, nadat in de eerste helft de scheidsrechter bij een botsing hard tegen de grond was gegaan. Hij bleef na de rust in de kleedkamer.

In de 54e minuut knalde Juninho van Ree de bal tegen de touwen, 1-1. Lang mocht Papendrecht niet genieten van de gelijke stand, want in de 63e minuut scoorde SVW opnieuw. In de blessuretijd werd de wedstrijd beslist toen SVW nogmaals scoorde.

Bron: Regio-voetbal