Project Herinrichting Grondmolen ook voor andere straten

0
677

Foto: aangeleverd

PAPENDRECHT – Over ongeveer een jaar (eind 2022, begin 2023) wil de gemeente Papendrecht een aantal straten in de wijk Molenvliet gaan aanpakken. Het gaat om delen van de Grondmolen, Standerdmolen en Torenmolen. Het project wordt ‘Herinrichting Grondmolen’ genoemd.

De gemeente gaat in samenwerking met ingenieursbureau Fagus-PME en ontwerpbureau Urban Synergy aan de slag met het opnieuw inrichten van straten, stoepen, parkeerplaatsen en pleintjes met als doel om projectgebied Grondmolen aantrekkelijker, duurzamer en groener te maken.

De gemeente wil de bewoners graag betrekken bij de herinrichting. Bewoners werden middels een brief uitgenodigd hun wensen te delen met een aantal medewerkers die met een picknicktafel in de straat kwamen. In de Standerdmolen zorgde dit voor verwarring, want in de brief werd alleen gesproken over de Grondmolen. Dit bleek een misverstand.

Via de website https://herinrichtinggrondmolen.nl kan men de vorderingen in de gaten houden.

Foto Standerdmolen: Hans Hulswit