Excelsior organiseert TOP2000 café met boekenmarkt en oliebollen

0
490

PAPENDRECHT – Op woensdag 29 en donderdag 30 december vindt er weer een boekenmarkt plaats in het verenigingsgebouw van Excelsior. De boekenmarkt is geopend van 9:00 uur tot 15:00 uur. De boekenmarkt van Excelsior is in de laatste jaren uitgegroeid tot een begrip in en om Papendrecht, en mag zich de grootste indoor boekenmarkt van de regio noemen.

Het aanbod is zeer divers; prachtige (streek)romans en thrillers, reisverhalen, kinderboeken, stripboeken, Engelstalige boeken en ook lp’s, cd’s en dvd’s. Zowel boeken voor de vakantie als dvd’s voor regenachtige vakantiedagen.

TOP2000 café
Excelsior organiseert ook op donderdag 30 december voor het 4e jaar op rij het TOP2000 café. Er worden op die dag overheerlijk verse oliebollen gebakken. Tussen 9:00 en 15:00 uur kan men in de bar terecht voor een drankje en een versgebakken oliebol. Ook is er op een groot scherm een livestream van de TOP2000 van Radio 2 te zien. Via het online bestelformulier kan men oliebollen bestellen. Pinnen is mogelijk en afhalen kan op 30 december tussen 10:00 en 15:00 uur.

Liefhebbers kunnen vrijblijvend rondkijken in het verenigingsgebouw van Excelsior in Papendrecht, Rembrandtlaan 206 (ingang via schoolpleinzijde). I.v.m. de corona-crisis zal de boekenmarkt ruimer worden opgezet dan gebruikelijk en zal er voldoende geventileerd worden. Uiteraard zullen daarnaast ook alle op dat moment geldende corona-maatregelen toegepast worden en is een
coronatoegangsbewijs (QR-code) bij betreden van een culturele instellingen verplicht, waaronder ook het verenigingsgebouw van Excelsior valt.