Meld jouw klus aan voor NLdoet 2022!

0
373


Foto: NL Doet

PAPENDRECHT – Het Oranje Fonds organiseert op 11 en 12 maart 2022, samen met duizenden sociaalmaatschappelijke organisaties in Nederland, NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland.

Een financiële bijdrage aanvragen
Stichtingen, verenigingen, zorginstellingen, kinderboerderijen en voedselbanken opgelet! Dit is jullie kans om je organisatie te promoten en nieuwe vrijwilligers te werven.

Bedenk een leuke NLdoet activiteit? Moet het buurtcentrum nodig opgeknapt worden, is de locatie van de Voedselbank aan een sopje toe, wil je een verwendagje voor alle ouderen in het verzorgingshuis of heb je een andere leuke activiteit? Meld deze dan aan op deze website en doe mee!
Tot 31 januari 2022 kun je ook een financiële bijdrage aanvragen voor jouw NLdoet 2022 activiteit. Hierbij geldt wel: op = op. Daarnaast ontvangt elke organisatie (zo lang voorradig), 1 NLdoet-promotiepakket per organisatie.

NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje het verschil te maken en ertoe te doen! Ook meedoen als vrijwilliger is simpel; zoek en leuke activiteit op de website en meld je aan.

Heb je hulp nodig bij het organiseren van een NLdoet-klus? Wij denken graag met je mee. Stuur een mail naar het Vrijwilligerspunt: vrijwilligerspunt@sterkpapendrecht.nl.