Winter3Daagse ook op Papendrecht FM

0
915

PAPENDRECHT – Papendrecht FM zendt tot zaterdag om 19:00 uur de Winter3Daagse uit. Dit is een jaarlijks project van ATOS Radio (Zwijndrecht, H-I-Ambacht, Heerjansdam). In drie dagen tijd worden er houdbare etenswaren en kleding ingezameld in de gemeentes Alblasserdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht en Zwijndrecht. Dit gebeurt onder meer op scholen, (sport)verenigingen en bij supermarkten. De afgelopen vier jaar zijn er al meer dan 110.000 producten ingezameld.

De Winter3Daagse wordt georganiseerd vanuit de ATOS studio in Zwijndrecht. De DJ’s zullen 60 uur lang verslag op radio en TV maken voor het goede doel.

De algemene programmering van Papendrecht FM komt hierdoor te vervallen. Vanaf zaterdag 18 december om 19.00 uur wordt de normale programmering hervat.

Voor meer informatie kijk op de website www.winter3daagse.nl.