Jouw foto op TV; dat kan bij TV Papendrecht!

0
526

Foto: Mirwais Wahab

PAPENDRECHT – De kabelkrant van TV Papendrecht is er niet alleen voor het nieuws. We willen ook mooie plaatjes laten zien van Papendrecht (en omgeving). Regelmatig sturen amateurfotografen mooie opnamen naar ons en wij plaatsen ze met veel plezier op de kabelkrant. Er staan er steeds drie op tv en die rouleren voortdurend.

Foto’s moeten “horizontaal” genomen zijn (dit speciaal voor mensen die met hun telefoon fotograferen!). Zend ons een zo groot mogelijk bestand, want te kleine foto’s tonen slecht op tv en die worden dus niet geplaatst. RTV Papendrecht behoudt zich het recht voor foto’s te bewerken om ze passend te maken voor breedbeeld tv. Ook gebruiken we soms de foto’s op onze website. Foto’s van Papendrecht hebben de voorkeur.

Stuur uw foto’s naar redactie@rtvpapendrecht.nl.