Activiteiten voor de Papendrechtse jeugd rond Oud & Nieuw

0
732

PAPENDRECHT – Dit jaar zullen er geen grootschalige evenementen plaatsvinden met oud en nieuw. Nu we in Nederland weer in een lockdown beland zijn, zijn veel activiteiten afgelast. Maar de jeugd hoeft zich tijdens Oud & Nieuw niet te vervelen. Online wordt er van alles georganiseerd.

Zo organiseert Suppord, het Jeugd- en Jongerenwerk van de gemeente Papendrecht, een online FIFA toernooi. Ook organiseert TOP speciaal op oudjaarsavond vier uur lang een live stream met DJ en dansers.

Word jij de beste FIFA speler van Papendrecht?
Het jeugd en jongerenwerk van Suppord organiseert op 31 december van 10.30 tot 14.00 uur het Online FIFA 22 toernooi voor Papendrechtse jongeren van 13 t/m 21 jaar. De finale is van 19.00 tot 20.00 uur. De winnaar wint een game tegoedbon van 70 euro. Vooraf inschrijven is verplicht en vol is vol. Dus zorg ervoor dat je je snel inschrijft! Wil je meer informatie over het toernooi en wat je hiervoor nodig hebt, kijk hier.

Festival feeling
Samen met gemeente Papendrecht organiseert Top, Tennis & Padel de dikste livestream van het jaar. Zo krijg je thuis toch een echte festival-feeling… Er zijn wéér diverse TOP-artiesten geregeld die met Oud & Nieuw vier uur lang komen optreden, zodat je vanuit huis kunt genieten van de beste muziek. De livestream is vanaf 19.00 te volgen via de website, Instagram, Facebook en YouTube.

Op de uitagenda van Papendrecht Verrast zie je een mooi overzicht en directe links naar de verschillende activiteiten. Ook vind je daar o.a. de speeltuinroute voor de jongere kinderen.