Computervraagdagen in de bibliotheek

0
408

PAPENDRECHT – In de week van 17 tot 22 januari organiseert de Bibliotheek AanZet de Computervraagdagen in samenwerking met ‘Seniorweb.nl’. Op verschillende tijdstippen kunt u met alle vragen over uw smartphone, tablet of laptop terecht in de bibliotheek. Vrijwilligers staan klaar om u te helpen tijdens de digitale inloopspreekuren.

Er worden vanuit de stichting SeniorWeb verschillende informatiebijeenkomsten gehouden over belangrijke onderwerpen als:
• Veilig Online met Sterke Wachtwoorden
• Digid aanvragen en wat kun je allemaal met je DigiD
• Veilig het Internet op (cybercrime)
En u krijgt in de week van de Computervraagdagen een coupon voor een jaar gratis lidmaatschap van SeniorWeb. Deze stichting biedt al 25 jaar online hulp bij bijna alle vragen die het werken met de huidige digitalisering bij u kan oproepen. Kijk eens op www.seniorweb.nl

Vrijwilligers zijn ook altijd op maandagen tussen 15:00 en 17:00 aanwezig in de bibliotheek om u te helpen tijdens het Digitale inloopspreekuur. En met de cursus Klik & Tik leert u de beginselen van het werken met de computer, telefoon en tablet.

Kijk voor het programma van de Computervraagdagen en de overige activiteiten van de Bibliotheek AanZet op: www.debibliotheekaanzet.nl/bibliotheek-papendrecht