Lessen Volksuniversiteit

0
704

PAPENDRECHT – De Volksuniversiteit geeft met ingang van zondag 19 december geen fysieke lessen meer. Dit is naar aanleiding van de laatste persconferentie. De coronamaatregelen gelden tot tenminste 15 januari.

Sommige (taal)lessen zullen online doorgaan op de oorspronkelijk geplande dagen en tijden. Er zullen nog wel online lessen worden gegeven via Zoom. Via www.zoom.us/download kan men Zoom gratis downloaden. Kies vervolgens voor “Zoom Client for Meetings”.

Op donderdagavond 8 januari wordt er een workshop gegeven voor het werken met Zoom. Klik hier voor meer informatie.

Lessen die niet via Zoom door kunnen gaan worden tijdelijk uitgesteld of doorgeschoven. Data kunnen dan ook doorschuiven. Lessen die na 14 januari starten, blijven voorlopig ingepland. Mochten de huidige coronamaatregelen verlengd worden, dan wordt de startdatum aangepast.

Meer informatie, klik hier.