70-plussers VV Papendrecht ontvangen Eindejaarspakket

0
702

PAPENDRECHT – Op de laatste twee dagen van 2021 gingen drie teams met vrijwilligers van Voetbalvereniging Papendrecht de wijken in. Ze brachten bij ieder lid van 70 jaar en ouder een speciaal Eindejaarspakket.

“In deze tijden van pandemie en quarantaine kunnen onze meest kwetsbare leden wel wat extra aandacht gebruiken”, aldus initiatiefnemer Guido Donk. Met dank aan sponsors Albert Heijn Papendrecht, Elsco Drankenhandel, Ron’s Bloemen- & Kadosjop, Wijnhuis De Paap en ZPRESS Media Group werd een gevarieerd pakket samengesteld met allerlei lekkernijen. Dankzij Van Eck Fysiotherapie werden er ook nog eens overheerlijke oliebollen en appelflappen aan toegevoegd.

Meer dan 50 pakketten werden bezorgd bij de blij verraste leden. Vooral de fles wijn viel in goede aarde bij Papendrechts oudste lid Arie Schutte (93). Hij had namelijk net zijn laatste flesje rood uitgeschonken.