Schipperskoor De Pontonniers heft zichzelf (nog niet) op

0
1109

Foto: de Pontonniers

UPDATE 8 JANUARI: Het bericht dat schipperskoor De Pontonniers zichzelf heeft opgeheven is wat voorbarig gebleken. De secretaris had een enquête gehouden onder de leden, met deze uitkomst. Maar volgens de statuten moet er eerst een ledenvergadering gehouden worden voordat een beslissing van opheffing genomen kan worden. Het is nog niet bekend wanneer deze ledenvergadering gehouden kan worden.

PAPENDRECHT – Schipperskoor de Pontonniers heeft moeten besluiten zichzelf op te heffen. Als redenen geeft het bestuur aan de langdurige coronamaatregelen, het gebrek aan nieuwe bestuursleden en de hoge leeftijd van de leden. Het aantal leden liep de laatste tijd ook terug.

“Wij willen bij deze alle sponsors en fans in de regio bedanken voor de prachtige jaren die we met elkaar hebben gehad met als jaarlijks hoogtepunt de uitvoeringen in Landvast.”

Verder meldt het bestuur dat zij die menen op enigerlei wijze nog iets met het koor te verrekenen hebben, binnen twee maanden deze aanvraag kunnen deponeren bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam, alwaar de stukken zijn gedeponeerd.

Bron: Het Kontakt