Het inloopcafé van de Werkbank is weer open

0
582

DRECHTSTEDEN – De Werkbank is dé plaats waar je terecht kunt voor advies en een steuntje in de rug als je op zoek bent naar werk. Het inloopcafé van de Werkbank is na enkele weken afwezigheid rondom de jaarwisseling, nu weer wekelijks geopend op de donderdagmiddag.

Werkbank Drechtsteden is in 2015 opgericht om zoveel mogelijk mensen een stapje verder te helpen richting werk. Dit kan een stage zijn, betaald werk of het (opnieuw) ontdekken van interesses en talenten. Ook degenen die het overzicht verloren hebben in het web van instanties en regels, alsmede degenen met wat afstand tot de arbeidsmarkt zijn hier aan het juiste adres. Elke donderdagmiddag zijn er vrijwilligers aanwezig om bezoekers te voorzien van advies of een geactualiseerde CV, of voor het oefenen van een sollicitatiegesprek.

Het werkcafé aan de Kattestaart 2 in Papendrecht (1e etage) is weer elke donderdagmiddag geopend, van 13.00 tot 16.00 uur en er zijn diverse hoeken ingericht voor gesprekken, zodat een rustige plek en privacy gegarandeerd zijn. Er is plaats voor jou bij de Werkbank!

Meer informatie is te vinden op de website: www.werkbankdrechtsteden.nl.