Peter de Liefde: The Voice Of Papendrecht

0
452
Foto: RTV Papendrecht

-Nou, The Voice of Holland wordt voorlopig nie uitgezonden.
-Hoezo dat dan?
-Die bandleider ken ze hande niet thuis houwe.
-Die Borsato?
-Nee, ja, die ok nie. Maar ’t ga nou om die bandleider. Van Linda de Mol.
-Heb Borsato aan Linda de Mol gezeten?

-Nee, die Rietberger. Dat is haar man.
-Nou, die mag toch wel aan ze eige vrouw zitte zeker,
-Nee, maar hij heb dus aan kandidaten gezete. Tenminste, hij heb dus toegegeve dat ie zich schuldig gemaakt heb an hoe noem ie da, grensoverschrijdend gedrag qua seksueel.
-O, nou ja joh dat ie hebbie tegenwoordig overal met dat MeToo-gedoe. Hoorde je vroeger nooit wat over. En wist zij d’r van?
-Ja…
-Echt waar?
-Nou ja, hij mos van haar dus op therapie.
-O, en da wilde die nie?
-Jawel, hij is geweest.
-O. Joh, hoe zou dat gaan op zo’n therapieles? Speulen ze dat dan na of zo?
-Ik denk dan ze dan een mooie vrouw tegenover je zetten met bijna niks an en da je dan mot oefenen om je hande thuis te houwe, denkie nie?
-Ja, nou ik mot eerlijk zeggen dat as ze dien Waylon tegenover mij zoue zette in z’n onderbroek da’k niet voor me eigen in zou staan. Jij wel? Die is echt leuk. Ik bedoelt eh, sorry dokter vandaag nog niet gelukt om me te beheerse, ik blijft ‘r an werke. Snappie?

-En Anouk heb ok ontslag genomen. Die is ok gevlucht.
-Dog ik al, laat ze eerst d’r haar kort knippe dan wij allemaal denke dat ze harstikke lesbisch is geworden. Nou mooi nie. Ik bedoelt as jij al zoveel kinderen heb van zoveel verschillende manne, azzie da gewend ben, dan stoppie daar heus nie zo maar mee. Zou’k ok nie doen. Jij wel?

-En dan die Ali. Ha jij dat gedacht?
-Ja, moj luisteren dat hebbe al die Marokkanen.
-Ik snap trouwens die kandidaten ok nie hoor. Ik bedoelt aj jij nou daar staat te zingen en zo’n Rietberger die begin tegen jou een bietjie vrijpostig te doen, in woord of gebaar za’k maar zeggen, joh dan loop ie toch naar zo’n vent toe en dan schoppie ie ‘m in ze kruis. Ja toch? Ik begrijp al da gedoe nie.
-Ja, zo is t.
-Hey, mo je luisteren ik ga d’r vandoor dan ben ‘k nog op tijd voor Married at First Sight.
-O ja, dat is toch van die Carlo Boszhard?
-Ja. Tenminste, vorige week nog wel.

Reacties naar: peter.deliefde@rtvpapendrecht.nl