Vervangende zorg mogelijk voor mantelzorgers

0
568

REGIO – Mantelzorgers kunnen hun werk langer volhouden door gebruik te maken van vervangende (ook wel: respijt) zorg. Het is zaak dat zij goed voor zichzelf blijven zorgen. Veel zorgverzekeraars hebben in hun aanvullende pakketten vergoedingen voor vervangende zorg.

Op www.helpmijzorgen.nl staat een handig vergoedingenoverzicht zorgverzekeringen 2022. Daar kan men snel en gemakkelijk zien wat verschillende zorgverzekeringen aan vervangende mantelzorg vergoeden.

Winactie voor organisaties
Op www.helpmijzorgen.nl staat een breed aanbod van vervangende zorg (respijt) in onze regio. Om mantelzorgers nog beter te kunnen helpen, zoekt men organisaties die ook graag het aanbod in respijtzorg op de site willen laten zien. Wie werkt bij een organisatie of een organisatie kent die respijtzorg biedt en nog niet vermeld staat op helpmijzorgen. kan gaan naar de Facebookpagina van helpmijzorgen. Daar staat alles over de winactie. Deelnemers maken kans op een verwenpakket.