Online presentatie gemeente Papendrecht

0
610

PAPENDRECHT – Op woensdag 2 februari om 20:00 uur houden ambtenaren van de gemeente een online presentatie om inwoners te informeren over belangrijke onderwerpen die bij de komende verkiezingen een rol kunnen spelen. Actuele trends en ontwikkelingen en overige zaken zullen aan de orde komen. De gemeenteraadsverkiezingen vinden plaats op 14, 15, en 16 maart.

Annemiek Jetten, waarnemend burgemeester, zal de bijeenkomst openen. De trendwatcher Niels Hansen bespreekt een aantal onderwerpen dat voor Papendrecht van belang is. Gemeentesecretaris Joost Ansems komt met een korte inleiding voor de 5 films met de volgende onderwerpen:

⁃ afvalinzameling
⁃ duurzaamheid
⁃ informatieveiligheid
⁃ regionale groeiagenda
⁃ sociaal domein

De uitzending is voor iedereen via de livestream te volgen. Mensen zijn van harte uitgenodigd om mee te kijken met de Livestream. Via de chat kan men vragen stellen.

De uitzending van de livestream op woensdag 2 februari begint om 20:00 uur en duurt tot ongeveer 22.30 uur. De link om de livestream te bekijken komt kort voor de uitzending online. TV Papendrecht zal deze presentatie live uitzenden.