Theater De Willem start weer op

0
660

PAPENDRECHT – Na maanden wachten mag theater De Willem zijn deuren weer openen. Het was een zware tijd voor het theater maar men is blij dat er weer mogelijkheden zijn. In de nieuwsbrief aan de vaste gasten bedankt het theater iedereen voor alle steun en geduld tijdens de afgelopen maanden.
Vanaf donderdag 27 januari is het publiek weer welkom bij de voorstelling van Kees van Amstel die na vele weken de eerste is die zijn vrolijke voorstelling vol verhalen en grappen in De Willem kan gaan spelen. Vrijdag is in het theater de thriller-komedie ‘Hoog Spel’ te zien met in de hoofdrollen Johnny Kraaijkamp jr., Doris Baaten en Trudy Labij.

Maatregelen, verplaatsingen en annuleringen
Er gelden wel de nodige aanpassingen, want vanuit de overheid zijn er diverse maatregelen aangekondigd:
– er is een geldig coronatoegangsbewijs en identiteitsbewijs nodig. Dit geldt voor iedereen van 13 jaar of ouder
– er zit 1,5 meter tussen de bezoekers in de theaterzaal, zodat er nieuwe plaatsen worden toegewezen
– een mondkapje is tijdens het lopen verplicht. Wanneer men zit, mag het mondkapje weer af
– de horeca is geopend tot 22.00 uur.

Koop nu een kaartje!
Van cabaret tot toneel, van muziek tot familievoorstellingen. In Theater De Willem is voor iedereen iets te beleven. En voor de meeste voorstellingen zijn nog kaarten vrij. Dus neem snel een kijkje in ons programma en koop je kaartje. Na bijna twee jaar stil zitten, kunnen we eindelijk weer gaan genieten van fantastische voorstellingen!

Bekijk het programma op: https://www.theaterdewillem.nl/programma/