Extra voorstelling Dirk Scheele in De Willem

0
363

foto: aangeleverd

PAPENDRECHT – Dirk Scheele maakt vrolijke liedjes voor kinderen vanaf twee jaar. Hij is te zien op Nickelodeon, heeft zijn eigen YouTube kanaal en komt zondag 6 februari naar Theater De Willem!

De voorstelling De roep van de Jungle om 11.00 uur is uitverkocht, maar het theater heeft een extra voorstelling geboekt om 14.30 uur. In deze muzikale voorstelling gaat Dirk op zoek in de jungle naar zijn oude vriend Japie het Apie. Alle kinderen kunnen meezingen en dansen en voor en na de show is er in de foyer een theatrale speeltuin aanwezig waar de kinderen zich uitstekend kunnen vermaken. Kijk voor meer informatie en tickets op www.theaterdewillem.nl.

Dirk gaat in deze muzikale voorstelling op zoek in de jungle naar zijn oude vriend Japie het Apie – bekend uit de bioscoopfilm en de Dirk’s best bekeken video op YouTube. Tijdens deze zoektocht komt hij allerlei muzikale beesten tegen die Dirk helpen zijn maatje te vinden, en dit levert veel hilariteit op. Wanneer Dirk uiteindelijk Japie treft, blijkt dat hij een swingende Apenband heeft opgericht die helaas nog een paar bandleden mist. Dit is het startsein voor de talentenjacht “De roep van de Jungle”, waarbij de kinderen in het publiek en de overige dieren strijden om een plekje op het podium samen met Dirk en de andere muzikanten. Een spetterend Jungle-Popconcert is het gevolg, waarin veel bekende en nieuwe liedjes van Dirk worden gezongen, en de kinderen in de zaal volop mee kunnen zingen en dansen.

Voor en na de show is er in de foyer een theatrale speeltuin aanwezig waar kinderen zich kunnen vermaken.

Meer familievoorstellingen en kaarten reserveren
Het complete theaterprogramma is te vinden op www.theaterdewillem.nl. Is de voorstelling uitverkocht? Geen probleem. Meld je aan voor de wachtlijst, zodra er meer versoepelingen komen zullen er extra kaarten in de verkoop gaan.