Workshop grenzen stellen

0
303

REGIO – Als je voor iemand zorgt ga je vaak ongemerkt grenzen over. Mantelzorgers uit de Drechtsteden kunnen gratis de workshop ‘Grenzen stellen’ volgen op woensdag 16 februari van 9:30 tot 11:30 uur in Kubiek, Zwaluwstraat 1 in Zwijndrecht. Bij aangepaste corona-maatregelen is de workshop online.

Voor een gezond evenwicht is het als mantelzorger belangrijk om grenzen te stellen. Dit is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Iedereen is verantwoordelijk voor zijn of haar eigen grenzen, maar dit kan veel vragen.

Tijdens de workshop gaat men in op wat grenzen stellen lastig maakt en wordt er gekeken naar draaglast en draagkracht. Ook komen verschillende soorten grenzen aan bod en krijgt men tips voor het stellen van prioriteiten en boekentips. In Kubiek zijn de coronamaatregelen van kracht, zoals 1,5 meter afstand, mondkapje op bij lopen en handen desinfecteren.

Mocht de workshop door aangepaste corona-maatregelen online zijn, dan ontvangt men veen mail met instructies en een link waarmee men deelneemt. Deelname is gratis. Mantelzorgers uit de Drechtsteden kunnen zich aanmelden door een mailtje te sturen naar: info@meemantelzorg.nl of te bellen naar MEE Mantelzorg op 078 206 32 02.