Rijnmond kiest: verkiezingsdebat in Papendrecht

0
1037

PAPENDRECHT – In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart trekt Rijnmond de regio in. In elke stad en elk dorp organiseert de omroep, veelal in samenwerking met de lokale omroep, een verkiezingsdebat.

Wat kan en moet er beter, wat speelt er in uw gemeente? Wat wil de burger en hoe gaan de verschillende partijen hiermee om?

In Papendrecht verzorgt Rijnmond het debat samen met RTV Papendrecht. Kijk en luister op maandag 14 februari tussen 18 en 19 uur naar Rijnmond Kiest, de regionale kieswijzer. Het debat is te volgen via Radio Rijnmond, Papendrecht FM, online via www.rijnmond.nl en via TV Papendrecht.

Ook in de andere regiogemeenten organiseert Rijnmond debatten. Deze uitzendingen vinden plaats van 7 februari t/m 10 maart, van maandag t/m donderdag, tussen 18 en 19 uur via Rijnmond op 93.4 MHz.