Alzheimercafé: Omgaan met dementie

0
650

PAPENDRECHT – In het dagelijks leven verandert er veel in het leven van mensen met dementie en hun omgeving.

Bij het komende Alzheimercafé op donderdagavond 24 februari is Annemarie Bolder te gast. Zij is interactief trainer dementiezorg en ontwierp de gratis app Dementie en herinneringen. Tijdens deze avond krijgt men praktische handvatten voor omgaan met een naaste met dementie.

Ook wordt er aandacht besteed, hoe om te gaan met herinneringen van vroeger die een rol kunnen spelen binnen mooie contactmomenten.

Het Alzheimercafé is open van 19:30 tot 21:30 uur (inloop vanaf 19:15 uur) in het Odensehuis in de P.S. Gebrandystraat 31 in Papendrecht. Aanmelden is verplicht en kan door een mailtje te sturen naar mantelzorg@sterkpapendrecht.nl of te bellen naar Sterk Papendrecht op 078-6154741.