Cursussen ToBe weer van start

0
711
Gemaakt op Dordrecht on 20 Jul 2021 door Peter Verheijen Fotografie Energy Festival

 

PAPENDRECHT – Wie een cursus muziek, dans, theater of kunst & design wil volgen kan weer terecht bij ToBe cultuurcentrum. Deze maand starten er op de leslocaties in Papendrecht en Dordrecht korte cursussen voor kinderen en jongeren. Daarnaast zijn er doorlopende cursussen waarop nog kan worden ingestroomd.

In Papendrecht geeft ToBe meerdere dagen per week muzieklessen aan de Rembrandtlaan 206, het pand van Muziekvereniging Excelsior. Zo starten er voor kleine kinderen én hun (groot)ouders Muziek voor Dreumesen en Muziek voor Peuters op 16 februari. Voor iedereen van 6 t/m 14 jaar is er de Brassband Papendrecht, iedere donderdag. Wie zich wil verdiepen in een instrument kan in Papendrecht kiezen uit de instrumenten: (bas)gitaar, cello, drums, keyboard, piano, saxofoon en viool.

Energiehuis
In het Energiehuis, Noordendijk 148 in Dordrecht, vinden naast uiteenlopende muzieklessen ook cursussen elektronische muziek, dans, theater en kunst & design plaats. Via de Cursusvinder op tobe.nl is het mogelijk om cursussen te selecteren op leeftijd, dag(deel) en thema. Nieuwe cursussen zijn: Fotografie (12-18 jaar), DJ School Junior (8-13 jaar), Producer School Junior (8-13 jaar) en DJE Pre (orkestvoorbereiding, 6-13 jaar). De dj en producer cursussen worden gegeven door Lucien Foort, oprichter van Ubeat Academy bij ToBe.

Voor meer informatie klik hier.

Stichting Leergeld en Klantenservice Bij ToBe is het mogelijk om een cursus te betalen via Stichting Leergeld. De Klantenservice staat klaar voor iedereen die vragen heeft of hulp kan gebruiken bij het kiezen van een cursus. Bereikbaar via klant@tobe.nl en 078-6133144.