Drietal slaat man knock-out; getuigen gezocht

0
778

Foto: politie Drechtsteden Buiten
PAPENDRECHT – Drie mannen hebben zaterdagavond een 23-jarige Papendrechter knock-out geslagen en hem beroofd van onder meer zijn telefoon, zijn jas en een aantal pasjes. De beroving vond plaats tussen 23:10 en 23:20 uur bij de kluifrotonde in de Burgemeester Keijzerweg, vlakbij het viaduct van de N3.

Het slachtoffer was enige tijd buiten bewustzijn. Het drietal is gevlucht.

Het slachtoffer heeft aangifte gedaan. De politie is daarom op zoek naar getuigen van deze beroving. Heeft u meer informatie over deze beroving of bent u zelf getuige geweest? Bel dan met 0900-8844 en vraag naar de ACO van Basisteam Drechtsteden Buiten en vermeld hierbij het registratienummer: 2022038131. Liever anoniem blijven? Bel dan met 0800-7000.