Diederik Jekel geeft therapeutisch theatercollege in De Willem

0
397

Foto: aangeleverd

PAPENDRECHT – Er zijn theatervoorstellingen, er zijn colleges en er zijn steeds meer mensen in onze samenleving die behoefte hebben aan therapie en rust. Nu denk je vast: wat een ijzersterke analyse en wat jammer dat deze ingrediënten niet samen te brengen zijn.

Niets is minder waar, bewijst wetenschapsjournalist Diederik Jekel, die bètawetenschappen op onnavolgbare wijze toegankelijk weet te maken. Orde in de chaos is een therapeutisch theatercollege en zaterdag 12 februari, om 20:15 uur, te zien in Theater De Willem. Kijk voor meer informatie en tickets op www.theaterdewillem.nl.

Zijn doel is om wetenschap begrijpelijk te maken en om te laten zien dat wetenschap interessant en noodzakelijk is. Niet iets is om bang voor te zijn en zeker niet iets is dat niets met ons leven te maken heeft. Wetenschap is namelijk overal om ons heen, diep verweven met alle facetten van ons bestaan en daarmee dichterbij dan ooit.

Drie ingrediënten staan aan de basis van dit bijzondere project. Je hebt theatervoorstellingen, je hebt colleges en steeds meer mensen in onze samenleving hebben behoefte aan therapie en rust in hun leven. Orde in de Chaos is het eerste therapeutische theatercollege van Diederik Jekel. Gegarandeerd kom je uit het theater met meer rust in je hoofd en een glimlach op je gezicht. Van kattenfilmpjes tot het begin van de oerknal. Er is dans en er is confetti. We kijken allemaal op dit moment naar de wetenschap om ons te redden van de huidige crisis, maar wat kan wetenschap eigenlijk en wat kan het niet? Het wordt een avond om nooit te vergeten.

Meer voorstellingen en kaarten reserveren
Het complete theaterprogramma is te vinden op www.theaterdewillem.nl. Is de voorstelling uitverkocht? Geen probleem. Meld je aan voor de wachtlijst, zodra er meer versoepelingen komen zullen er extra kaarten in de verkoop gaan.