Jeroen van Veen speelt bekendste werken Einaudi

0
642

Foto: aangeleverd

PAPENDRECHT – De internationaal geprezen pianist Jeroen van Veen komt naar Papendrecht om het publiek mee te nemen op een geweldige muzikale reis met zijn geweldige pianospel. Geniet op zondagmiddag van het beste werk van Ludovico Einaudi.

Het werk van Einaudi is gebruikt voor films als Intouchables en Black Swan. Jeroen van Veen is zondag 13 februari, om 14.30 uur, te zien en te horen in Theater De Willem. Meer informatie en kaarten via www.theaterdewillem.nl.

Jeroen van Veen speelt een programma met de bekendste werken van de beroemde Italiaanse componist Ludovico Einaudi, geschreven voor één piano. Zijn muziek werd onder meer bekend door zijn soundtracks in de film Intouchables (2011). Zijn minimalistisch aandoende muziek is nauw verwant aan popmuziek en begeeft zich daarmee op een bijzonder gebied.

De muziek van Einaudi heeft al vele harten gestolen en staat hoog in de hitlijsten. Ritmische en opzwepende muziek wordt afgewisseld met langzame, rustgevende klanken om bij weg te dromen. Critici zeggen dat het geen klassieke muziek is, maar wat is het dan wel? Oordeel zelf en kom naar het theater voor The best of Einaudi.

Meer voorstellingen en kaarten reserveren
Het complete theaterprogramma is te vinden op www.theaterdewillem.nl. Is de voorstelling uitverkocht? Geen probleem. Meld je aan voor de wachtlijst, zodra er meer versoepelingen komen zullen er extra kaarten in de verkoop gaan.