Inloop de Spil met tuinieren

0
524

PAPENDRECHT – Wijkgerichte Zorg, een onderdeel van Yulius, organiseert iedere dinsdag en donderdag een Inloop in wijkgebouw De Spil. Het is een ontmoetingsplek waar bezoekers van harte welkom zijn. Medewerkers en vrijwilligers bieden hier activiteiten aan.

Sommige mensen vinden het lastig hun dag in te vullen. Ze hebben bijvoorbeeld niet zoveel bekenden. De Inloop biedt deze bezoekers een zinvolle dagbesteding. Hierdoor is iemand in staat mee te doen in de maatschappij.

Over de locatie
Inloop De Spil zit in Wijkgebouw de Spil, Stellingmolen 176 in woonwijk Molenvliet. De inloop is op de begane grond en heeft een binnentuin.

Openingstijden
De inloop is elke dinsdag en donderdag geopend, van 9: 30 – 17: 00 uur. U bent van harte welkom tijdens de openingstijden! Vindt u het prettig eerst een afspraak te maken? Neem dan contact op met: Miranda Schild, tel. 06-25751466 of via email m.schild@yulius.nl

12:00-13:00 uur – eetcafé
14:00 uur – tuinieren met Meta

Uiteraard wordt er rekening gehouden met de Corona-regels.